Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Amb motiu del tancament de la Universitat Jaume I, a causa de l'emergència sanitària, es podran comprar llibres en format electrònic, però no se serviran comandes de llibres en format físic (paper), ni marxandatge. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Amèrica

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Amèrica  Núm.Serie: 31
   ISBN: 978-84-15444-47-3
Títol: Desastre, independencia y transformación.
Venezuela y la primera república en 1812
 
Autoria: Altez Ortega, Rogelio
Pàgines: 285
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2015)
Preu: 21,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta l'índexLluny de l'epopeia que ens han ensenyat en aules i commemoracions, les independències hispanoamericanes no necessàriament van representar el naixement esperat i just de la nació. En el cas veneçolà, el procés que va sorgir del col·lapse de l'ordre colonial i va conduir a una forma republicana d'existència, va ser dramàtic i violent, amb major èmfasi en els seus primers anys. Aquesta investigació s'aproxima als esdeveniments sostenint que el succeït en aquells dies forma part indefectible de la dinàmica de la societat colonial i del cessament de la seua eficàcia, oposant-se al relat nacionalista que continua veient en açò l'adveniment de llibertats i igualtats. El treball es desplega sobre un plantejament analític decisiu: abans que un efecte de la modernitat, la independència va ser un procés històric i social propi dels contextos on va tenir lloc, i en açò es deté l'estudi en tractar el cas veneçolà.


Informació proporcionada per:

Servei de Comunicació i Publicacions

Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Amb motiu del tancament de la Universitat Jaume I, a causa de l'emergència sanitària, es podran comprar llibres en format electrònic, però no se serviran comandes de llibres en format físic (paper), ni marxandatge. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16