Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Amb motiu del tancament de la Universitat Jaume I, a causa de l'emergència sanitària, es podran comprar llibres en format electrònic, però no se serviran comandes de llibres en format físic (paper), ni marxandatge. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Educació. Orientació

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Educació. Orientació  Núm.Serie: 8
   ISBN: 978-84-16546-28-2
Títol: Desenvolupament vocacional: orientar des de la diversitat.
 
Autoria: Caballer Miedes, Antonio
 Carrasco Parra, Cristina
 Flores Buils, Raquel
Pàgines: 78
Dimensions: 15 X 29
Edició: 1 (2017)
Preu: 10,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

El material que es presenta és un conjunt d’activitats d’orientació vocacional i professional incloses dins del Pla d’Acció Tutorial (PAT) per a 1r i 2n de l’ESO i dissenyades a partir de les característiques i necessitats de l’alumnat que compon la diversitat.
Són una sèrie d’activitats estructurades per als dos primers cursos de l’ESO que tenen com a objectiu fonamental començar a treballar el coneixement dels distints itineraris acadèmics i professionals i les eines necessàries per a una correcta presa de decisions per a un alumnat que ha d’elegir cada vegada més prompte el camí que vol seguir, i tenint en compte que s’ha avançat l’edat d’inici dels programes grupals d’atenció a la diversitat en secundària.
Les activitats estan graduades i estructurades i ocupen part d’un trimestre en el PAT de cadascun dels cursos. Un disseny pensat des de la diversitat que abasta a tot l’alumnat amb l’objectiu d’aconseguir una orientació per a tots i totes.


Informació proporcionada per:

Servei de Comunicació i Publicacions

Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Amb motiu del tancament de la Universitat Jaume I, a causa de l'emergència sanitària, es podran comprar llibres en format electrònic, però no se serviran comandes de llibres en format físic (paper), ni marxandatge. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16