Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Amb motiu del tancament de la Universitat Jaume I, a causa de l'emergència sanitària, es podran comprar llibres en format electrònic, però no se serviran comandes de llibres en format físic (paper), ni marxandatge. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Biblioteca Potestas

Comprar EXHAURIT

   Col·lecció: Biblioteca Potestas  Núm.Serie: 5
   ISBN: 978-84-17429-60-7
Títol: Construyendo patrimonio. Mecenazgo y promoción artística entre América y Andalucía.
 
Autoria: Romero Sánchez, Guadalupe (ed.lit.)
Pàgines: 219
Dimensions: 18 X 26
Edició: 1 (2019)
Preu: 40,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica cosida amb solapa
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta l'índexRelacionat amb el patrocini i mecenatge artístic al més alt nivell polític, el llibre està conformat per diferents estudis duts a terme per especialistes en la matèria de tots dos costats de l’Atlàntic. En conjunt ens ofereixen un ampli panorama en el qual les relacions culturals i artístiques s'uneixen allèn l'Atlàntic per a perfilar un conjunt d'accions reveladores de l'ampli espectre en què es mou el mecenatge, el patrocini i el col·leccionisme entre Andalusia, Extremadura i Amèrica.
El Comte de Villardompardo, el Marqués de Salinas, María Manuela de Mori i Cosíos, Ildefonso Francisco Moreno y Castro, Pierre Edouard Verger... són noms relacionats amb la promoció artística i el col·leccionisme que s’estudien a l’obra.

Il·lustracions en color

Ressenya Revista InfoEnpunto edición digital

Informació proporcionada per:

Servei de Comunicació i Publicacions

Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Amb motiu del tancament de la Universitat Jaume I, a causa de l'emergència sanitària, es podran comprar llibres en format electrònic, però no se serviran comandes de llibres en format físic (paper), ni marxandatge. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16