Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Cooperació i solidaritat.

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Cooperació i solidaritat. Estudis  Núm.Serie: 8
   ISBN: 978-84-8021-822-1
Títol: Comunicación para la paz en acción: Periodismos, conflictos, alfabetización mediática y Alianza de Civilizaciones.
 
Autoria: Ahmed Ali, Fatuma (ed.)
 Martín Galán, José Ignacio (ed.)
 Nos Aldás, Eloísa Fernanda (ed.)
Pàgines: 301
Dimensions: 16 X 24
Edició: 1 (2011)
Preu: 20,00 €
Idioma: Diverses llengües
Enquadernació: Rústica
Suport: paper
Altres formats:

Des de la perspectiva dels mitjans de comunicació, es presenten en aquesta obra investigacions acadèmiques i lliçons apreses en quatre apartats: l'impacte dels mitjans de comunicació en la construcció de violència cultural, mitjans alternatius per a la construcció de pau, alfabetització mediàtica i, finalment, la proposta de les Espirals de Pau per reaprendre l'anhelada i esperançadora, però alhora complexa, Aliança de Civilitzacions. El llibre és part del treball realitzat pel departament d'investigació en comunicació per a la pau de la Càtedra UNESCO de Filosofia per la Pau de la Universitat Jaume I de Castelló i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau (IUDESP), en col·laboració amb United Nations Alliance of Civilizations (UNAOC).

Il·lustracions en blanc i negre

Índex del llibre i capítol "The Spiral of Peace in action" / Presentació en Babel / Web de la UNAOC

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16