Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Cooperació i solidaritat.

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Cooperació i solidaritat. Estudis  Núm.Serie: 13
   ISBN: 978-84-15444-89-3
Títol: Mujeres y guerra
Deconstruyendo la noción de víctimas y reconstruyendo su papel de constructoras de la paz
 
Autoria: Ali, Fatuma Ahmed
Pàgines: 218
Dimensions: 16 X 24
Edició: 1 (2015)
Preu: 15,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

Els conflictes contemporanis tenen un impacte multidimensional en les relacions de gènere i, especialment, és en els contextos de guerra on les dones es veuen embolicades en situacions delicades, complexes i contradictòries.
Aquest llibre no pretén només descriure el paper de les dones com a víctimes en determinats conflictes armats, sinó mostra la multiplicitat i complexitat de rols que poden exercir des de víctimes fins a perpetradores o victimàries i sobretot, ressaltar les seues habilitats per a la construcció i l'establiment de la pau. Proporciona una rigorosa anàlisi del tema basant-se en evidències històriques i en el context actual. Explora alternatives que afavorisquen la percepció de les dones com a constructores de pau i analitza textos i discursos acadèmics sobre la representació femenina en temes relacionats amb la guerra, el conflicte armat i la pau.


Ressenya de la Revista Digital del Llibre Valencià / Ressenya Journal of Language, Technology & Entrepreneurship in Africa

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16