Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Educació  Núm.Serie: 19
   ISBN: 978-84-15444-98-5
Títol: La tutoría entre iguales
Aspectos teóricos y elementos básicos para su planificación
 
Autoria: Moliner Miravet, María Lidón
Pàgines: 61
Tamany: 7.33Mb
Edició: 1 (2016)
Preu: 3,85 €
Idioma: Castellà
Enquadernació:
Suport: e-Book - PDF

La inclusió i les noves formes de gestionar les aules que aquesta perspectiva comporta són aspectes de vital importància en l'educació del segle XXI. En aquest sentit, la tutoria entre iguals s'erigeix com un dels mètodes més eficaços que permeten la transformació de les aules en espais de participació per a tots i totes, independentment de les característiques personals de cadascun. Aquest mètode d'aprenentatge cooperatiu permet afrontar la diversitat de tot l'estudiantat de manera efectiva a través del suport i les ajudes que es desenvolupen en el si de les parelles formades per tutors/es i tutorats/tutorades. El material que ací es presenta, gràcies a la senzillesa del seu format, permet la planificació completa de la tutoria entre iguals a través d'interrogants, a més d'aportar els fonaments teòrics més rellevants sobre la temàtica i l'exemplificació de materials per a la seua posada en pràctica ajustant-se a realitats diverses i complexes.


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16