Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Universitas  Núm.Serie: 37
   ISBN: 978-84-16356-03-4
Títol: Nuevas tecnologías, nuevas sensibilidades
Escenarios actuales y futuros para el arte y el diseño
 
Autoria: Galán Serrano, Julia (ed.lit.)
 Felip Miralles, Francisco
 Chulvi Ramos, Vicente
Pàgines: 204
Tamany: 10.8Mb
Edició: 1 (2016)
Preu: 5,15 €
Idioma: Espanyol
Enquadernació:
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Vivim en un món on la democratització de les noves tecnologies de la informació i comunicació ha unit al planeta amb una celeritat sense precedents. L'anàlisi i la reflexió sobre les tendències dels últims anys en el camp de la creativitat que fa aquest llibre permet dibuixar un horitzó definit per un gir cap a la nanotecnologia, la hiperconectividad, la maduració de les comunitats virtuals i una major presència del treball telemàtic, que fan possible perfilar nous camps d'actuació per a l'art i el disseny des de diferents àmbits, i ofereix una visió dels projectes pioners i de les contribucions més destacades dels últims anys en cadascun d'aquests camps.
Les sinergies entre ciència, tecnologia, art i disseny, contribueixen a millorar la percepció dels escenaris actuals i a perfilar futurs camps d'actuació en el marc d'aquestes disciplines des de l'estudi de quatre àrees: la ciutat intel·ligent com a entitat complexa, orgànica i participativa; l'hàbitat com un espai sensible marcat per la erconnexió; la relació entre robòtica, cos ampliat i teixits intel·ligents; i l'anàlisi de l'espai virtual de la comunicació de xarxes emergents i creació col·laborativa.

Il·lustracions en blanc i negre

Ressenya de la Revista Digital ON360 / Ressenya de la Revista Digital MAKMA

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16