Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Cooperació i solidaritat.

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Cooperació i solidaritat. Estudis  Núm.Serie: 15
   ISBN: 978-84-16546-02-2
Títol: Tendresa i equitat en els processos de cura
 
Autoria: Garcia Ruiz, Rosa
Pàgines: 361
Dimensions: 16 X 24
Edició: 1 (2017)
Preu: 18,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

Com podem aconseguir una cura no sexista, justa i plaent? Quines són les característiques d’una cura pacífica? Aquestes són les inquietuds que vertebren el llibre. En la primera part s’aprofundeix en els diferents marcs en què es dóna la cura. El marc cultural: on es presenten el patriarcat i el capitalisme com a eixos que posen en tensió les pràctiques del cuidatge. El marc relacional: que aborda la dimensió intersubjectiva de l’experiència de la cura, els vincles afectius d’interdependència i l’experiència d’interconnexió. El marc existencial: que fa referència a la base antropològica de la cura des de la mateixa comprensió ontogènica de l’ésser humà. I el marc de les necessitats: on s’analitzen les sinèrgies entre necessitats, satisfaccions i cures. Tanca aquesta primera part una proposta d’indicadors per a una cura pacífica. En la segona part del llibre s’analitzen els discursos de dones i homes de diferents edats i contextos socials, entorn del significat que per a ells i elles té la cura en les seues vides.
Al llarg del llibre apareixen dues preocupacions de manera transversal: la necessitat de desvetllar les violències que s’amaguen al darrere i la reivindicació d’unes relacions justes, tendres i plaents.


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16