Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Psique

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Psique  Núm.Serie: 18
   ISBN: 978-84-16546-19-0
Títol: Pletismógrafo peniano. Manual de iniciación y buenas prácticas
 
Autoria: Ballester Arnal, Rafael
 Castro Calvo, Jesús
 Gil Llario, María Dolores
 Salmerón Sánchez, Pedro
Pàgines: 186
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2017)
Preu: 15,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

El pletismógrafo peniano és considerat el mètode d'avaluació de referència en la mesura objectiva de la resposta sexual masculina. La seua utilitat en la identificació de preferències sexuals ha quedat demostrada al llarg dels més de 60 anys que es porta utilitzant a tal fi. Tant és així que se li considera el Gold Standard (mètode d'avaluació més eficaç) per a la identificació de certes parafílies, com per exemple la pedofília o l'hebefília.
Malgrat la seua superioritat sobre altres procediments d'avaluació en termes de fiabilitat i validesa, de la seua utilitat clínica en la identificació del risc de comissió o reincidència de delictes sexuals i de les múltiples oportunitats que obre en el camp de l'avaluació i tractament en teràpia sexual, l’ús entre els professionals europeus -sobretot els espanyols- és marginal. Entre altres raons, l'escassetat de materials que instrueixin en el seu maneig -en ocasions, complex- explicaria la seua limitada difusió. Tenint en compte aquesta limitació, el manual aborda, des d'una perspectiva clínica i didàctica, els passos a seguir per engegar un laboratori d'avaluació pletismogràfica. En base a la pròpia experiència, els autors desgranen en una seqüència de 9 passos el procediment que qualsevol clínic interessat en el pletismògraf penià hauria de seguir per integrar aquest procediment en la pràctica clínica habitual.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16