Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Psique

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Psique  Núm.Serie: 20
   ISBN: 978-84-16546-54-1
Títol: Intervención psicológica en atención primaria para la depresión leve-moderada. Manual del paciente
Protocolo para la promoción del afecto positivo.
 
Autoria: Botella Arbona, Cristina
 García Palacios, Azucena
 Mayoral Cleries, Fermín
 Mira Pastor, Adriana
 Baños Rivera, Rosa Mª
Pàgines: 178
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2018)
Preu: 18,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

La depressió constitueix el trastorn mental que amb més freqüència acudeix als serveis sanitaris, sent atenció primària un dels dispositius que reben més afluència de persones amb depressió. La medicació i la psicoteràpia ofereixen bones dades d'eficàcia en el tractament de la depressió. No obstant açò, la psicoteràpia està infrautilitzada en atenció primària.
En aquest manual presentem la guia del pacient amb la finalitat de reforçar les sessions cara a cara amb el terapeuta. Trobarà, pas a pas, en quatre mòduls amb diferents estratègies per a augmentar l'ocurrència d'emocions positives, la implicació amb la vida, les relacions interpersonals i l'assoliment de metes vitals significatives.
Les doctores Cristina Botella, Azucena García i Adriana Mira són investigadores de la Universitat Jaume I i la doctora Rosa Baños de la Universitat de València. Totes elles pertanyen al grup d'investigació en Psicologia Clínica Labpsitec: www.labpsitec.uji.es. El doctor Fermín Mayoral és psiquiatre de l'Hospital Regional Universitari de Màlaga i membre de la Xarxa d'Investigació en Activitats Preventives i Promoció de la Salut (RedIApp: www.reidapp.org). Des de fa uns anys treballen amb l'objectiu de desenvolupar i validar intervencions psicològiques amb el suport de tecnologies de la informació i la comunicació (Tics) per a la seua aplicació en Atenció primària.

MANUAL DEL TERAPEUTA

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16