Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Psique

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Psique  Núm.Serie: 19
   ISBN: 978-84-16546-53-4
Títol: Intervención psicológica en atención primaria para la depresión leve-moderada. Manual del terapeuta
Protocolo para la promoción del afecto positivo.
 
Autoria: Botella Arbona, Cristina
 García Palacios, Azucena
 Mayoral Cleries, Fermín
 Mira Pastor, Adriana
 Baños Rivera, Rosa Mª
Pàgines: 94
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2018)
Preu: 12,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

La depressió constitueix el trastorn mental que amb més freqüència acudeix als serveis sanitaris, sent atenció primària un dels dispositius que reben més afluència de persones amb depressió. La medicació i la psicoteràpia ofereixen bones dades d'eficàcia en el tractament de la depressió. No obstant açò, la psicoteràpia està infrautilitzada en atenció primària.
En aquest manual presentem la guia del terapeuta per a l'aplicació del Protocol per a la Promoció de l'Afecte Positiu. El professional trobarà, pas a pas, en quatre mòduls amb diferents estratègies per a augmentar l'ocurrència d'emocions positives, la implicació amb la vida, les relacions interpersonals i l'assoliment de metes vitals significatives.
Les doctores Cristina Botella, Azucena García i Adriana Mira són investigadores de la Universitat Jaume I i la doctora Rosa Baños de la Universitat de València. Totes elles pertanyen al grup d'investigació en Psicologia Clínica Labpsitec: www.labpsitec.uji.es. El doctor Fermín Mayoral és psiquiatre de l'Hospital Regional Universitari de Màlaga i membre de la Xarxa d'Investigació en Activitats Preventives i Promoció de la Salut (RedIApp: www.reidapp.org). Des de fa uns anys treballen amb l'objectiu de desenvolupar i validar intervencions psicològiques amb el suport de tecnologies de la informació i la comunicació (Tics) per a la seua aplicació en Atenció primària.

MANUAL DEL PACIENTE


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16