Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Psique

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Psique  Núm.Serie: 22
   ISBN: 978-84-16546-86-2
Títol: Factores psicosociales de riesgo y salud en el ámbito laboral
 
Autoria: Carpi Ballester, Amparo (coord.)
 Gómez Íñiguez, Consolación (coord.)
 Palmero Cantero, Francisco (coord.)
 Carpi Ballester, Amparo
 Franco González, Joan
 Gómez Íñiguez, Consolación
Altres
Pàgines: 340
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2018)
Preu: 15,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta l'índexLes diferents lleis i reglaments publicats des de l'última dècada del segle xx sobre la Prevenció de Riscos Laborals inclouen aspectes sobre la prevenció de riscos psicosocials, considerats aquests com un dret dels treballadors en la protecció de la seua seguretat i promoció de la salut.
Els riscos psicosocials abasten factors relatius a l'efecte de l'organització laboral, pressió, assetjament, estabilitat d'ocupació i un llarg etcètera que repercuteixen en la motivació, l'estrès i la salut, tant física com a psíquica, dels treballadors. Al seu torn, aquest fet incideix en la producció i els costos personals i organitzacionals. Conèixer els aspectes psicosocials que afecten negativament a la salut, en el context laboral, incideix en el desenvolupament de procediments per a prevenir els riscos associats. Així, la prevenció de riscos psicosocials es converteix en una de les especialitats que tot tècnic superior en prevenció de riscos ha de posseir.
En els diferents capítols del present manual es descriu la funció i repercussió de l'estrès i les emocions desencadenades en l'entorn laboral, factors que presenten una destacada repercussió en la salut laboral i personal. En el present manual, també s'indiquen diverses estratègies de control i intervenció, amb la finalitat de contribuir a la formació dels futurs tècnics de prevenció. Altres:
 Guerrero Rodríguez, Cristina
 Palmero Cantero, Francisco
 Peiró Ballestin, María Gema
 Reboll Bueso, Veronica
 Palmero Jara, Lucía B.

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16