Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Triunfos barrocos. Minor

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Triunfos barrocos. Minor  Núm.Serie: 1
   ISBN: 978-84-17900-16-8
Títol: Un planeta engalanado
La fiesta en los reinos barrocos
 
Autoria: Mínguez Cornelles, Víctor Manuel
 Chiva Beltrán, Juan
 Rodríguez Moya, María Inmaculada
 González Tornel, Pablo
Pàgines: 699
Dimensions: 18 X 26
Edició: 1 (2019)
Preu: 40,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica cosida amb solapa
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta l'índexLa monarquia hispànica, estesa al llarg dels segles XVI, XVII i XVIII per quatre continents i tres oceans, va constituir el primer imperi global en la història de la humanitat. La festa pública desplegada a les ciutats va ser un dels elements claus que va facilitar la culturització i cohesió de territoris i pobladors tan diferents i distants: les cerimònies i espectacles, les arquitectures efímeres i engalanaments, i els discursos simbòlics van constituir un immens repertori de manifestacions artístiques que van evolucionar des del Renaixement fins a l'academicisme neoclàssic, però esclatant sobretot en la cultura barroca, moment en el qual la paraula i la imatge es van integrar totalment al servei de les representacions del poder. Un planeta engalanado reuneix els textos publicats en els cinc primers volums de la sèrie «Triunfos barrocos», i ens permet recórrer l'art festiu en la Cort, els regnes de València, Nàpols, Sicília i Portugal, els virregnats americans, i els enclavaments i possessions ibèriques en els oceans Índic i Pacífic, mostrant-nos un enorme artifici il·lusionista de gran efectivitat projectat per tot el món conegut durant l'Edat Moderna.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16