Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Psique

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Psique  Núm.Serie: 24
   ISBN: 978-84-17429-93-5
Títol: Organizaciones emocionalmente inteligentes. Experiencias en evaluación e intervención
 
Autoria: Bresó Esteve, Edgar (ed.lit.)
 Sánchez Gómez, Martín (ed.lit.)
Pàgines: 94
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2019)
Preu: 12,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Impressió sota demanda
Suport: Paper

Altres formats:    (Descàrrega gratuïta)Vivim en un món en constant canvi. L'esdevenir de les coses ens «absorbeix» amb una facilitat espantosa i la competitivitat de les empreses (i de les persones) ens està portant a no reparar en allò que és realment important. Per això en els últims anys les investigacions referides a les relacions socials en els contextos laborals i educatius han demostrat que les competències emocionals, i concretament la Intel·ligència Emocional, juguen un paper clau a l'hora de millorar la salut laboral i la productivitat.
Partint d'aquesta base, els dos congressos internacionals d'Avaluació i Intervenció en Intel·ligència Emocional han significat un espai per a compartir experiències aplicades des de dos àmbits essencials en el desenvolupament d'una societat: l'educació i l'empresa. D'aquesta manera, els treballs que ací s’apleguen tracten la informació des d'una experiència basada en la ciència, però amb una orientació totalment aplicada que servirà per a assentar les bases de la societat del futur. Una societat, sens dubte, amb un component tecnològic evident, però també amb un desenvolupament a nivell emocional que, a partir d'experiències com aquests congressos, necessita estar a l'altura de les expectatives i necessitats de la nostra societat.


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16