Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Economia i gestió

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Economia i gestió  Núm.Serie: 11
   ISBN: 978-84-17429-96-6
Títol: Reflexions sobre l'economia valenciana. II Workshop d'Economia Valenciana
 
Autoria: Ginés Vilar, Miguel (ed.lit.)
 Seguí Mas, Elies (ed.lit.)
Pàgines: 170
Dimensions: 16 X 24
Edició: 1 (2019)
Preu: 15,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Rústica cosida
Suport: Paper

Altres formats:    (Descàrrega gratuïta)L’economia valenciana funciona bàsicament gràcies a una extensa xarxa de mitjanes i xicotetes empreses. Durant dècades, els nostres sectors tradicionals s’han mostrat dinàmics i oberts als mercats exteriors, el que ha comportat riquesa, benestar i oportunitats per als nostres ciutadans.
Actualment, i no únicament degut a la crisi econòmica, molts dels motors que impulsaven a l’empresa valenciana han desaparegut o s’han tornat molt febles. La pràctica destrucció de diversos sectors industrials, la desaparició de la majoria de les institucions financeres pròpies o la pèrdua de competitivitat en els mercats internacionals han posat de manifest les greus dificultats que pateix el nostre model empresarial.
Aquest segon workshop persegueix identificar els reptes i les oportunitats que té l’empresa valenciana al seu davant, i proposar actuacions per a reinventar un nou model productiu per a la nostra societat. Un nou model que ha de tornar a ser innovador, obert al món i socialment responsable.


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16