Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Fora de col·lecció  Núm.Serie:
   ISBN: 978-84-18432-28-6
Títol: Penyagolosa. Patrimonio de una comunidad
Entorno histórico y valor social
 
Autoria: García Esparza, Juan Antonio
Pàgines: 293
Tamany: 35.6 Mb
Edició: 1 (2020)
Preu: 20,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexLa forma en què el patrimoni és vist i viscut pel veïnat i els visitants exerceix un paper central en la seua conservació. Mitjançant un exhaustiu treball de camp, aquesta obra analitza un espai cultural on conflueixen una sèrie de valors i atributs que requereixen ser gestionats de forma conjunta. Aquest enfocament se centra en la comprensió de la protecció, la preservació i la recreació del patrimoni tangible i intangible dels municipis a l’entorn de Penyagolosa: Atzeneta del Maestrat, Castillo de Villamalefa, Culla, Llucena, Lludient, Puertomingalvo, les Useres, Vilafermosa, Vistabella del Maestrat i Xodos.
Els llocs analitzats en el llibre es defineixen com a espais geogràfics associats a un esdeveniment històric, activitat o poble, que manifesten valors culturals i estètics. Seguint aquesta definició, aquests municipis són espais culturals vivencials, que impliquen un conjunt complex d'elements, fixos, semifixos i no fixos.

Il·lustracions en color

Vídeo promocional / Ressenya Castellón Plaza

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16