Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Biblioteca de les Aules

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Biblioteca de les Aules  Núm.Serie: 34
   ISBN: 978-84-19647-31-3
Títol: La casa de Almenara a través de la historia
 
Autoria: Santarrufina Romero, Ricardo
Pàgines: 554
Dimensions: 15 X 21
Edició: 1 (2023)
Preu: 28,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica cosida amb solapa
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta les primeres pàgines
Els últims estudis sobre la noblesa i història de la família, en els quals s'emmarca el llibre, ofereixen una nova perspectiva de l'estirp nobiliària del llinatge dels Pròxita, la presència dels quals en la primera línia de l'escena política i militar, al servei dels reis de la Corona d'Aragó, es remunta al segle XIII en l'àmbit italià.

La trajectòria dels seus membres fins a finals del segle XVII, és analitzada minuciosament: les estratègies matrimonials, l'increment patrimonial, la participació en l'escena pública, els serveis a la Monarquia, les mercès obtingudes i, finalment, les disposicions testamentàries, posant en relleu les estratègies que van utilitzar, així com les bases econòmiques sobre les quals van assentar el seu poder, fonamentalment els senyorius, i l'impacte causat en ells per fenòmens tan coneguts com la pirateria, les bandositats, l'expulsió dels moriscos o la conflictivitat entre senyor i vassalls.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16