Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Manuals

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Manuals  Núm.Serie: 3
   ISBN: 978-84-8021-134-5
Títol: Química organometálica de los metales de transición
 
Autoria: Peris Fajarnés, Eduardo Víctor (trad.)
 Carbtree, Robert H.
Pàgines: 575
Dimensions: 17 x 24
Edició: 1 (1997)
Preu: 33,00 €
Idioma: Espanyol
Enquadernació: Rústica cosida
Suport: Paper
Altres formats:

El present volum, que és el primer en espanyol sobre química organometàl·lica, és una traducció actualitzada de la segona edició del llibre The Organometallic Chemistry of the Transition Metals de Robert H. Crabtree. En aquesta segona edició s'han inclòs alguns dels treballs més rellevants publicats durant els darrers anys i que actualitzen el text original de Robert H. Crabtree.

Aquest llibre està destinat als alumnes que cursen l'assignatura Química Organometàl·lica, també per a tots els investigadors que desitgen tenir una bona compilació bibliogràfica dels avanços obtinguts en aquest àmbit els darrers anys.

El llibre consta de 15 capítols que descriuen les propietats més importants dels compostos organometàl·lics, així com les reaccions més freqüents i les seues aplicacions en l'àmbit de la catàlisi i síntesi orgànica. A cada capítol acompanya una col·lecció de problemes. La solució d'aquests s'ha adjuntat a la darrera part del llibre.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16