Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Cooperació i solidaritat.

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Cooperació i solidaritat. Estudis  Núm.Serie: 14
   ISBN: 978-84-16356-75-1
Títol: Migraciones africanas y desarrollo
 
Autoria: Crespo Ubero, Rafael (ed.lit.)
 Lázaro Guillamón, María del Carmen (ed.lit.)
 López Fernández, Lola (ed.lit.)
Pàgines: 330
Dimensions: 16 X 24
Edició: 1 (2016)
Preu: 20,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

Moltes de les visions, anàlisis i projeccions que es presenten sobre les migracions africanes en aquesta publicació han seguit caminant i prenent més rellevància, confirmant el perquè de les diferents contribucions. A ningú escapa que les migracions africanes formen part significativa de la política exterior de la UE, el drama del mar Mediterrani ho confirma. Al mateix temps, veiem com el procés d'assentament de la població africana a Europa implica la necessitat de promoure dinàmiques i polítiques interculturals de reconeixement de la riquesa que impliquen les migracions, sense trencar les relacions entre les societats d'origen i la diàspora, d'ací la vinculació amb el codesarrollo que posa a ambdues en relació. I en tot procés d'assentament i mobilitat, com una maleta amb arrels, la perspectiva de gènere és fonamental. L'actualitat dels temes tractats en aquesta publicació fa atractiva i necessària la seua lectura.


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16