Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici

 

   Col·lecció: Humanitats  Núm.Serie: 52
   ISBN: 978-84-16546-17-6
Títol: Ética y comunicación en la gestión de la Investigación e Innovación Responsable (RRI): el papel de las Unidades de Cultura Científica y de la Innovación (UCC+i)
 
Autoria: Fernández Beltrán, Francisco José
 García Marzá, Vicente Domingo
 Sanahuja Sanahuja, Rosa Ana
Pàgines: 238
Tamany: 4.72Mb
Edició: 1 (2017)
Preu: 0,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Impressió sota demanda
Suport: e-Book - PDF

Altres formats:    (Descàrrega gratuïta)


L'estudi empíric sobre el paper de l'ètica i la comunicació en les Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de les universitats i centres d'investigació espanyols, que constitueixen avui dia un dels principals agents en la difusió i divulgació de la ciència i la innovació a Espanya i representen un recurs fonamental per a millorar i incrementar la formació, la cultura i els coneixements científics dels ciutadans, és el contingut d'aquest treball.

A partir de l'estudi de la realitat concreta de les UCC+i —una investigació finançada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT) i que ha comptat amb la col·laboració de la xarxa d'unitats de cultura científica i de la innovació de les universitats i centres d'investigació espanyols— aquesta publicació arreplega un model de comunicació que posa de manifest com la informació proactiva, l'escolta de les demandes socials, el diàleg i la rendició de comptes resulten aspectes fonamentals per a avançar cap a una ciència més participativa i alineada amb els interessos de la societat.


Aquesta publicació es complementa amb l'obra en línia i en obert de caràcter breu i divulgatiu La comunicación al servicio de la Investigación e Innovación Responsables: propuesta de un modelo de gestión.

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16