Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > ARS

Comprar Fer compra

   Col·lecció: ARS  Núm.Serie: 5
   ISBN: 978-84-16546-06-0
Títol: Regina José Galindo: la performance como arma
 
Autoria: Sancho Ribés, Maria Lledó
Pàgines: 255
Dimensions: 14 X 21
Edició: 1 (2017)
Preu: 24,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

Què succeiria si les obres d'art contemporani tingueren l'efecte real i immediat de fer canviar les actituds humanes més abjectes? Precisament aqueix és el desig de Regina José Galindo quan realitza les seues performances: fer possible l'acció artística com a motor de canvi per a les societats. Qui en llegint aquestes línies, encara es moga entre el cinisme i la indiferència, trobarà en el llibre raons per a tornar a tenir esperança en l'art com a plataforma educadora.
Si Galindo ha sabut entendre, processar i fer possible l'empatia tant en ella com en el públic que l'observa executar les performances, per què no seria traslladable aqueix poder a cada persona que visionara la seua obra? Les dones artistes llatinoamericanes han tingut el valor de denunciar els fets que ens fan retrocedir com a societat conscient i responsable. A través d’un mitjà tan universal i poderós com l'objectiu d'una càmera analitzen, igual que fem en aquest volum, l'empoderament que l'art dóna a les persones i els reptes que haurem de superar per a convertir-nos en l'espècie global i empàtica que diuen que som. Per això, la performance serà un arma creadora.

Il·lustracions en color

Ressenya (Revista SEYTA) / Ressenya (El Mundo) / Video entrevista a Lidón Sancho Ribes en la fira del llibre de València 2017 / Video promocional CasAmérica / Video presentación CasAmérica / Fotos promocionales CasAmérica

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16