Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Universitas

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Universitas  Núm.Serie: 40
   ISBN: 978-84-16546-59-6
Títol: Cuaderno práctico de electrocardiografía
 
Autoria: Domínguez Mafé, Eloy
 Palau Sampio, Patricia
Pàgines: 123
Dimensions: 30 X 21
Edició: 1 (2017)
Preu: 15,00 €
Idioma: Espanyol
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper

El manual està plantejat de manera que puga ser abordat per un lector que manque de coneixements extensos en la matèria i puga anar adquirint-los i assimilant-los progressivament sense massa dificultat. Principalment va orientat a estudiants pre i postgrau de ciències de la salut que inicien els seus contactes amb l’electrocardiografia i, en general, a tots aquells professionals sanitaris que estiguen interessats a conèixer i aprendre aquesta tècnica diagnòstica bàsica per a l'exercici de la professió. S'han seleccionat traçats electrocardiogràfics d'alta qualitat i de complexitat creixent per a facilitar el procés d'aprenentatge de la interpretació sistemàtica de l'electrocardiograma en la pràctica clínica diària.
Els doctors Eloy Domínguez i Patrícia Palau són cardiòlegs amb activitat assistencial en l'Hospital General Universitari de Castelló i professors associats de Medicina en la Universitat Jaume I. Tots dos compten amb àmplia experiència docent i assistencial en l'àmbit de les arítmies i malalties cardiovasculars.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16