Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Medi Ambient

Comprar ESGOTAT

   Col·lecció: Medi Ambient  Núm.Serie: 10
   ISBN: 978-84-17429-59-1
Títol: Aprovechamiento energético de residuos sólidos
 
Autoria: Colomer Mendoza, Francisco José (ed.lit.)
 Gallardo Izquierdo, Antonio (ed.lit.)
 Arias Aguilar, Dagoberto (ed.lit.)
 Campos Rodríguez, Rooel (ed.lit.)
Pàgines: 265
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2019)
Preu: 20,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Fresada
Suport: Paper

Altres formats:    (Descàrrega gratuïta)En molts països de la regió iberoamericana, la biomassa suposa més del 30 % del consum energètic nacional. En els països industrialitzats, el consum de biomassa energètica sol ser molt inferior, per la contribució predominant dels “combustibles fòssils”. Tal situació va tenir un punt d'inflexió en la dècada dels 70, amb la primera crisi del petroli, que va permetre deixar en evidència la insostenibilitat d'un model basat en l'ús quasi exclusiu dels combustibles fòssils. Actualment, l'amenaça més significativa és l'increment en les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle i l'escalfament global. En la majoria dels països i en els esdeveniments internacionals existeix un interès creixent per la utilització energètica dels residus, l'estalvi i l'eficiència energètica amb el doble objectiu de reduir la dependència energètica i reduir els impactes ambientals. En aquesta publicació es presenten diversos projectes d'investigació desenvolupats i aplicats a nivell real de valorització de la biomassa residual. La tornada a l'ús de la biomassa amb finalitats energètiques no pressuposa una volta arrere en el desenvolupament tecnològic; al contrari, l'ús d'aquest recurs biològic es troba directament relacionat amb noves formes d'ús dels residus i el desenvolupament de nous processos i tecnologies que permeten la producció de combustibles més avançats amb elevades prestacions, altes eficiències energètiques, baixes emissions i costos inferiors als combustibles fòssils. Alguns d'aquests processos estan en fase comercial i uns altres en ple desenvolupament, com ocorre amb altres fonts d'energies renovables.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16