Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Fundació Germà Colón

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Fundació Germà Colón  Núm.Serie: 23
   ISBN: 978-84-19647-00-9
Títol: Escrits inèdits i dispersos
 
Autoria: Perea Sabater, María Pilar (ed.lit.)
 Colón Domènech, Germà
Pàgines: 622
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2023)
Preu: 25,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Rústica cosida amb solapa
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta les primeres pàginesAmb una finalitat compilatòria, aquest volum presenta diversos escrits del professor Germà Colón Domènech, de tipologies i temes distints, que donen compte de l’amplitud dels seus coneixements i de l’extensió dels àmbits que va tractar. Alguns d’aquests texts restaren inèdits o es troben dispersos en diverses publicacions, i, per raó del seu interès i per la seua actualitat i vigència temàtiques, veuen ara la llum en aquest volum pòstum.
Els escrits constitueixen unitats individuals i com a tals s’han de llegir. Alguns són l’embrió de futures publicacions i altres són versions reduïdes d’articles ja publicats, però la seua edició és oportuna perquè en tots els casos s’hi exposen aspectes nous o aporten informacions complementàries.
El contingut del llibre es divideix en cinc categories: les conferències i els cursos, els estudis, els diatopismes, les notes i els discursos i els parlaments. A més del rigor científic, tots els treballs desprenen una profunda saviesa i un coneixement sòlid de la lexicografia, l’etimologia, la traductologia i l’edició de textos.


Ressenya Revista SAÓ

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16