Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Humanitats  Núm.Serie: 69
   ISBN: 978-84-19647-26-9
Títol: Nuevas aportaciones al urbanismo de Saguntum y su territorio
 
Autoria: Melchor Monserrat, Jose Manuel
Pàgines: 358
Tamany: 22.66 Mb
Edició: 1 (2023)
Preu: 9,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF

Consulta les primeres pàginesEls treballs arqueològics realitzats des de fa més de vint anys han permès estudiar la romanització del territori, posant èmfasi en els diferents aspectes econòmics que caracteritzen l'explotació agrària en època romana, i investigant la interrelació entre el nucli urbà de la ciutat i els assentaments rurals en la zona compresa entre Sagunt i el riu de Millars, que correspondria al sud de la província romana Tarraconensis.
Un cop depurats i analitzats els antecedents globals de la zona a nivell historiogràfic -incloent intervencions realitzades en altres parts d'Espanya, Itàlia, Portugal i Grècia, que reforcen les dades relatives a l'urbanisme romà de Sagunt-, l'obra descriu detalladament actuacions com les de la plaça de la Moreria i el carrer dels Horts -carrer d’Ordóñez-, carrer del Remei a Sagunt; i les d'El Palau, Sant Gregori i Torre d'Onda a Borriana i la de Santa i el seu entorn a L'Alcora.
Mereixen igualment atenció els conceptes teòrics i el marc físic, així com una breu repassada a l'estat actual dels estudis sobre l'ocupació del territori en el món romà, on es pot comprovar que encara són escassos els exemples disponibles en aquesta zona de la Comunitat Valenciana.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16