Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici

Informacio d'ajuda

 


La Tenda UJI

  • Què és la Tenda UJI?
  • Què s'hi pot comprar?
  • Despeses i terminis d'enviament de les comandes
  • Contacte
  • Punts de venda físics

Què és la Tenda UJI?

La Tenda UJI és la plataforma virtual per a la venda i distribució comercial de les publicacions i dels productes oficials de la Universitat Jaume I de Castelló.

El projecte de la Tenda UJI ha sigut possible gràcies al treball conjunt del Servei d'Informàtica i del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I.

Què s'hi pot comprar?

Publicacions de l'UJI

En aquesta pàgina estan disponibles les obres venals realitzades per l'editorial universitària Publicacions de la Universitat Jaume I que actualment superen les 800, impreses i diversos formats electrònics. El catàleg de publicacions de la Tenda UJI està classificat per col·leccions i per àrees temàtiques.

Les publicacions electròniques no tenen cap restricció DRM per a la seua visibilitat.

Productes oficials de marxandatge de l'UJI

Els productes oficials de marxandatge de la Universitat Jaume I són aquells productes amb la identitat visual de la Universitat que tenen com a objectiu principal reforçar i projectar la imatge de marca de la institució. Actualment, poden trobar-se a la tenda més de 60 productes a la venda classificats en 6 categories diferents.

Despeses i terminis d'enviament de les comandes

Les despeses d'enviament de la comanda s'inclouen en el preu de la factura final.

S'estableixen les següents despeses d'enviament, en funció del tipus de comanda i del lloc d'enviament:

Tipus de comanda Despeses d'enviament/Termini d'entrega
  Estat espanyol Unió Europea Resta de països
       
Publicacions 0 € 0 € 18 €
  4 dies hàbils aprox. 5 dies hàbils aprox. Segons país
       
Marxandatge
o publicacions i marxandatge
4 € 8 € 18 €
  4 dies hàbils aprox. 5 dies hàbils aprox. Segons país

En el formulari de registre com a usuari de la Tenda UJI es pregunta per la ubicació geogràfica on s'han de servir les comandes (Estat espanyol, Unió Europea o resta de països del món), el que determinarà, juntament al tipus de comanda, les despeses d'enviament del client en el procés de compra.

Si necessiteu un enviament urgent contacteu amb nosaltres abans de fer la petició.

Contacte

Per a realitzar qualsevol consulta general s'aconsella preferentment utilitzar l'adreça de correu electrònic tenda@uji.es.

Si voleu fer una consulta telefònica podeu trucar al següents números de telèfon (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores):

  • Consulta sobre les publicacions: +34 964728819
  • Consulta sobre els productes de marxandatge: +34 964728816

Si necessiteu posar-vos en contacte amb la Tenda UJI per correu ordinari:

Tenda UJI
Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Universitat Jaume I
12071 Castelló de la Plana (Espanya)

Punts de venda físics

Les publicacions de la Universitat Jaume I poden adquirir-se en llibreries.

Els productes oficials de marxandatge de la Universitat Jaume I poden adquirir-se actualment a través dels següents punts de venda:

  A l'Àgora del campus del Riu Sec de la Universitat Jaume I:   A la ciutat de Castelló de la Plana:

 

FORMAT G10
E.S.T.C.E. (SERV. CENTRAL): 964 72 84 71reproescola@gmail.com
REPROGRAFIA JURÍDICAS: 964 72 85 16reprografia-aje@uji.es
REPROGRAFIA HUMANAS: 964 72 92 79reprografia-ahs@uji.es
REPROGRAFIA SALUD: 964 72 77 18reprografia-acs@uji.es

 

Seu de la Ciutat. Llotja del Cànem
C/ Cavallers, 1
C/ Colón, 22
12001 Castelló de la Plana
Tel. 964 387980
seudelaciutat@uji.es


Procés de compra

El procés de compra a la Tenda UJI consta de les següents passes:

1.- Selecció dels productes

En la pàgina principal de la tenda, https://www.tenda.uji.es, trobareu les novetats de publicacions i productes de marxandatge, i un menú a la dreta que sempre estarà operatiu. En aquest menú podeu seleccionar les categories dels productes que voleu comprar: publicacions, marxandatge o accedir a les ofertes, si existeixen. Una vegada consultat el producte que voleu comprar, heu de prémer en la icona de la cistella de compra que apareix al costat de cada article, per a acumular-lo a la vostra "Cistella de compra". Podeu navegar per tota la tenda per anar comprant tots els articles que desitgeu, i quan acabeu, heu d'anar al menú de la dreta, a la secció "Resum de la compra", i polsar sobre "Veure cistella". En el contingut de la cistella estaran els productes que heu seleccionat i on podeu fer diverses modificacions. Els preus que apareixen a la Tenda UJI són amb IVA inclòs (4% en publicacions, 21% en marxandatge). Si voleu realitzar la compra, premeu sobre el botó "Comprar".

2.- Autenticació/Registre d'usuaris

Si no estàveu registrats prèviament, en polsar sobre el botó "Comprar" el sistema us durà a una pantalla on haureu d'identificar-vos, si sou membres de la comunitat universitaria, o registrar-vos si sou usuaris externs. És necessari registrar-se per a poder realitzar compres en la Tenda UJI. Els membres de la comunitat universitària poden autenticar-se utilitzant l'usuari normal d'e-UJIer@/Webmail. Els usuaris externs han d'emplenar obligatòriament el formulari de registre prement en "Registrar-se". Una vegada emplenat el formulari, per motius de seguretat, rebreu un missatge de correu electrònic perquè valideu el registre. Si ja sou usuaris registrats haureu d'introduir l'"e-mail usuari" i la "clau d'accés", i prémer sobre el botó "Acceptar" per a continuar el procés de compra. A la secció "Àrea d'usuari" del menú de la dreta podeu anar a l'apartat "Dades personals" per a consultar i/o modificar les vostres dades.

3. Confirmació de la compra

Entrareu a una pàgina en la que es mostrarà un resum de la vostra compra (articles, despeses d'enviament i total de la compra). Les despeses d'enviament varien segons el tipus de comanda i el lloc d'enviament (consulteu la Tenda UJI). Si voleu continuar amb el procés premeu el botó "Realitzar compra". S'obrirà una nova pàgina en la qual haureu d'emplenar les dades necessàries per a formalitzar la compra: la forma de pagament (targeta) i les dades d'enviament de la comanda si són distintes a les de facturació. Disposeu en aquesta pàgina d'un camp d'observacions per si voleu afegir alguna informació. Si voleu confirmar definitivament la compra, premeu sobre el botó "Acceptar". Anireu a la pantalla corresponent, segons la forma de pagament seleccionada, on podreu consultar i imprimir-vos el "Comprovant de compra" on apareix el número de comanda. En cas de seleccionar el pagament amb targeta, connectareu amb el TPV Virtual per a fer el pagament segur en línia.

4. Informació de la compra

Rebreu un missatge de correu electrònic confirmant que heu realitzat la comanda.

5. Enviament de la comanda

Una vegada confirmat el pagament, la comanda serà enviada al domicili indicat. El termini d'enviament dependrà del lloc de destinació (consulteu la Tenda UJI).

6. Reclamacions

Per a realitzar qualsevol reclamació heu d'enviar un missatge de correu electrònic a l'adreça electrònica tenda@uji.es. En menys de 48 hores rebreu una resposta a la vostra consulta.


Formes de pagament

S'ofereix 1 opció de pagament: targeta

1.- Targeta.
Es pot fer el pagament amb targeta a través del TPV (Terminal Punt de Venda) Virtual de l'entitat financera, un sistema segur de comerç electrònic que compleix totes les normatives internacionals de seguretat. El client introdueix les dades de la targeta en la pàgina del banc i és el TPV Virtual qui realitza la transaccio amb l'entitat emissora de la targeta. La Universitat només rep el resultat de l'operació (autoritzada o denegada) amb les dades per identificar-la, i mai les dades de la targeta del client.
El TPV Virtual accepta totes les targetes de les marques VISA i MasterCard, en les seues diferents modalitats de dèbit i crèdit, les quals suposen més del 90% del mercat mundial de targetes de pagament.


Política de confidencialitat i privacitat

Recollida de dades personals

Les dades facilitades en el formulari de registre com a usuaris de la Tenda UJI s'incorporaran al fitxer "EXTERNS" de la Universitat Jaume I, amb la finalitat de gestionar i difondre la informació relacionada amb la Tenda de la Universitat Jaume I. La Universitat és la responsable d'aquests fitxers en els termes que exigeix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Les persones interessades tenen dret a accedir, rectificar, cancel·lar i, si escau, oposar-se al tractament d'aquestes dades i s'han de dirigir a la Secretaria General de la Universitat Jaume I, Edifici de Rectorat i Serveis Centrals, Campus del Riu Sec. 12071, Castelló de la Plana.

Seguretat de la tenda

La Tenda UJI pren totes les precaucions possibles per protegir la informació dels seus clients. Tota la informació dels nostres usuaris està protegida en una base de dades a la qual només poden tenir accés els administradors de la Tenda UJI.

"Cookies" i arxius de registre

La navegació per la Tenda UJI genera cookies i altres arxius de registre que són utilitzats únicament amb l'objectiu de gestionar tècnicament i estadísticament el web de la tenda

Dades de la targeta de crèdit/dèbit

Si l'usuari elegeix la forma de pagament amb targeta de crèdit o dèbit, l'operació es realitzarà a través del TPV Virtual de l'entitat financera Bankia, un sistema segur de comerç electrònic que compleix totes les normatives internacionals de seguretat. El client introdueix les dades de la targeta i és el TPV Virtual qui realitza la transacció amb l'entitat emissora de la targeta. La Universitat només rep el resultat de l'operació (autoritzada o denegada) amb les dades per identificar-la, i mai les dades de la targeta del client.

Enviament d'informació comercial i promocional

En el formulari de registre com a usuaris de la Tenda UJI apareix l'opció d'acceptar o rebutjar la recepció de missatges de correu electrònic amb novetats i ofertes comercials de la tenda. No obstant això, en qualsevol moment, els clients ja registrats poden identificar-se a la tenda, anar a l'apartat de 'Dades personals' i acceptar o cancel·lar la vostra suscripció per a aquests enviaments comercials i promocionals. Igualment, aquesta opció estarà disponible en tots els enviaments electrònics que es realitzen.

Copyright

Tots els continguts de la Tenda UJI es troben sota la propietat de la Universitat Jaume I, creada per la llei 3/1991, de 19 de febrer, de les Corts Valencianes. NIF/VAT NUMBER: Q6250003H.


 

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16