Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Educació  Núm.Serie: 24
   ISBN: 978-84-19647-72-6
Títol: L'aprenentatge-servei com a eix vertebrador en l'aplicació de diferents metodologies actives per a l'alumnat
 
Autoria: Fortea Bagán, Miguel Angel (pr.)
 Tortosa Edo, Vicente (coord.)
 Adrián Rocher, Lucas
 Arias Centelles, José Antonio
 del Corte Lora, Víctor
 Domínguez Escrig, Emilio
Altres
Pàgines: 151
Tamany: 15.88 Mb
Edició: 1 (2024)
Preu: 7,50 €
Idioma: Català
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta les primeres pàginesEls desafiaments socials, econòmics i mediambientals de les últimes dècades poden explicar la creixent preocupació del sistema educatiu per fer servir metodologies que puguen formar l’alumnat davant tots aquests reptes. En aquest context, la metodologia de l’aprenentatge-servei (ApS) s’està erigint en un referent pedagògic que permet connectar amb el compromís cívic de millorar el context de l’alumnat. El llibre analitza aquesta metodologia, com a marc on s’apliquen altres metodologies i enfocaments didàctics, on l’alumnat és protagonista actiu del seu procés d’aprenentatge. Analitzant la metodologia seguida durant sis cursos acadèmics a l’assignatura Màrqueting social i polític, impartida a la Universitat Jaume I, el llibre corrobora la vàlua de l’ApS com a eina per relacionar diferents etapes i nivells educatius amb agents (ONG, altres entitats sense ànim de lucre, administracions públiques...) vinculats amb una determinada causa social. A més, el llibre mostra com l’art esdevé un valuós instrument de conscienciació en cadascuna de les causes socials tractades per l’assignatura.

Il·lustracions en color


 Altres:
 García Juan, Beatriz
 Mallén Broch, Francisco Fermín
 Miralles Armenteros, Sandra
 Tortosa Edo, Vicente
 Guiu Puget, Eulàlia (pres.)

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16